Ideje za darila: Izvirna darila za valentinovo zanjo in zanj

Ne veste, kaj svoji ljubezni kupiti za valentinovo? Naj vam stvar olajšamo s spiskom idej, na katerem boste našli najbolj izvirna darila za valentinovo zanjo in zanj. Valentinovo je pred vrati. Akcija!

Za še bolj romantično valentinovo se spodobi, da prijetni večerji sledi izmenjava majhnih pozornosti, s katerimi damo svoji ljubezni vedeti, koliko nam pomeni. V kolikor še nimate ideje, kaj kupiti tokrat, smo za vas pripravili spisek idej, na katerem boste našli najbolj izvirna darila za valentinovo zanjo in zanj. Med zanimivimi predlogi boste zagotovo našli nekaj, kar bi bilo lahko vaši boljši polovici (zelo) všeč.

Valentinovo: Ideje za darila – zanj:

1. Kino po njegovem okusu

Prevzemite inciativo in ga tokrat peljite v kino vi. Ne pozabite, da je to darilo zanj, zato pozabite na romantične komedije in izberite akcijski film, ki si ga že dolgo želi videti.

2. Za ljubitelje knjig in umetnosti

Za ljubitelje knjig in umetnosti ni lepšega darila, kot sta knjiga in izlet, v katerem bo zajet tudi ogled razstave najljubšega umetnika.

3. Adrenalinski dan

Če je navdušen športnik in adrenalinski odvisnik, mu pripravite pravcat adrenalinski dan. Presrečen bo bona za spust s padalom, skok z vrvjo, rafting in podobno. Lepo darilo pa je tudi nakup karte za smučanje za oba.

Adrenalinski dan
Adrenalinski dan

4. Zapeljivo perilo

Novega zapeljivega perila (in še bolj zapeljivega plesa v njem) bo vesel tudi on.

PREBERITE ŠE: Omamna jagodna pita za valentinovo razvajanje

5. Igranje na spolne fantazije

Za valentinovo mu uresničite spolno fantazijo, o kateri sanja že vrsto let. Če je to preveč, pa je lepo darilo tudi romantična kopel za dva in seksi masaža z aromatičnimi masažnimi olji.

Valentinovo: ideje za darila – zanjo:

1. Spa oddih za dva

Razvajajte jo kot princeso in ji privoščite “welness” oddih v njenem najljubšem hotelu.

Spa oddih za dva
Spa oddih za dva

2. Vgraviran nakit

Za valentinovo ji kupite prelep kos nakita, v katerega dajte vgravirati datum, ko sta se spoznala.

3. Glamping

Presenetite jo z glamuroznim kampiranjem v dvoje, v paket pa vključite tudi romantično večerjo, pitje šampanjca, jagode in ogled zvezdnatega neba.

4. Romantična večerja

Skuhajte ji romantično večerjo iz afrodiziakov, ki je ne bo kar tako pozabila. V sladico ji lahko skrijete tudi presenečenje – kos lesketajočega se nakita.

Romantična večerja
Romantična večerja

5. DIY darilo

Nekatere ženske bodo najbolj cenile darilo, ki ji ga boste izdelali sami. Pesem, ki je posvečena samo njej ali pa napis “rad te imam” na nadhodu nad avtocesto sta darili, ki ju ne bo kar tako pozabila…

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je zaznamovalo leto 2020 na Twiterju