fbpx

Igralci in njihovi historični dvojniki (ki so jih upodobili na filmskem platnu)

Frida Kahlo - Salma Hayek

Original ali igralec? Nekateri igralci in igralke s svojim talentom in fizično podobnostjo fascinantno spominjajo na zgodovinske osebnosti, ki so jih več kot uspešno upodobili na filmskih platnih.

Ena izmed najbolj priljubljenih filmskih zvrsti v Hollywoodu je vsekakor biografija, ki upodablja življenja historičnih figur, ki so zaznamovala srca mnogih. Upodabljanje slavnih umetnikov, glasbenikov, politikov in ostalih znamenitih osebnosti, ki so se zapisale v zgodovino, pa še zdaleč ni enostavna naloga. Le redki imajo dovolj igralskega znanja za vživljanje v običajno izredno kompleksne osebnosti. Da ne govorimo o fizičnih karakteristikah, ki so za uspešno odigrane vloge ključnega pomena. Poglejmo torej, kateri igralci in igralke so tej težki nalogi kos. Nekateri izmed njih celo tako zelo, da jih lahko označimo za zgodovinske dvojnike osebnosti, ki so jih upodobili na filmskem platnu.

PREBERITE ŠE: Sony World Photography Awards 2015 – najboljše fotografije do sedaj

Dodatne Informacije

Povzeto in prirejeno po:
www.twistedsifter.com 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.