InMusic 2017: festival letos gosti Kings of Leon in Arcade Fire

Zagreb bo letos gostil že dvanajsto izdajo izjemno priljubljenega glasbenega festivala InMusic. InMusic 2017 bo to leto postregel z zavidljivim seznamom nastopajočih – prihajajo namreč ameriški rockerji Kings of Leon in kanadski indie rockerji Arcade Fire. Pripravite se na novo sončno in srečno izdajo evropskega festivala InMusic 2017.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Otok hrvatske mladeži, Jarun, Zagreb, Hrvaška

Organizator

InMusic

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Festivalska karta: 56,00 €, vstopnica za kamp: 28,00 €

Festival InMusic so na svetovni zemljevid najboljših glasbenih festivalov postavila glasbena imena, kot so Morrisey, Franz Ferdinand, Iggy Pop in mnogi drugi. Letošnja že dvanajsta izdaja InMusic 2017 bo ponovno poskrbela za pravi odmerek indie rocka, kot tudi elektronskih ter soul ritmov. Za zdaj je znano, da v goste tokrat prihajajo ameriški rockerji Kings of Leon, kanadski indie rockerji Ardace Fire, Angleži Alt-J ter Kasabian, britanski soul glasbenik Michael Kiwanuka, srbski alternativci Repetitor ter londonski elektronski duo Public Service Broadcasting.

PREBERITE ŠE: Festival Exit 2017 razkriva prve nastopajoče: Liam Gallagher, Paul Kalkbrenner in Hardwell

Osupljiva okolica otoka in Jaruna vsako leto poskrbita za edinstveno, skorajda ‘družinsko’ ozračje na festivalu in verjamemo, da tudi letos ne bo drugače.
Stay tuned!

Dodatne Informacije

Več informacij:
inmusicfestival.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Aurora: avdio-vizualna galerija za vse ljubitelje elektronske glasbe