fbpx

Inovativne ideje za zavijanje daril, s katerimi boste navdušili bližnje

Inovativni triki za zavijanje daril, s katerimi boste navdušili bližnje

Če ste že kupili darila za najbliže, se vam verjetno zdi, da ste v opravili vse, kar je povezano z božičnim obdarovanjem. No, motili ste se. Opravili ste zgolj polovico dela. Zapomnite si, da lepo darilo, ki ste ga ovili sami, šteje več kot njegova vsebina.

Lepo ovito darilo je verjetno najlepši okras pod božičnim drevesom (ki čaka, da ga vaši bližnji odprejo). To so triki, kako ga zaviti!

Darilo, okrašeno s pisanimi cofki (pom pom)

Darilo lahko okrasite tudi s pisanimi cofki.
Darilo lahko okrasite tudi s pisanimi cofki.

Verjemite, vsak bi z veseljem odprl darilo, ki je okrašeno s cofki. Takšno darilo je že na prvi pogled videti mamljivo. Če je njegova vsebina tudi dobra, ste zmagali!

15-sekundna japonska metoda zavijanja daril

Uporabnik YouTuba BeatTheBush je objavil video, v katerem pokaže, kako zaviti darilo v 15 sekundah. Na prvi pogled je videti preprosto, a boste morali vaditi, da dosežete rekord.

Darilo, ki je ovito v polka-dot papir

Darilo ovijte v polka-dots papir.
Darilo ovijte v polka-dots papir.

Če ste razmišljali o tem, da bi letošnja darila okrasili drugače, je potem pikčasti vzorec odlična ideja. Navaden papir v beli barvi spremenite v pikčast vzorec tako, da po njem narišete kroge. Lahko izberete tudi kakšno drugo barvno kombinacijo.

Darila okrogle oblike

Obstajajo oblike daril, ki jih je preprosto nemogoče zaviti. In vsi vemo, da v kategorijo takšnih sodijo predvsem okrogle stvari. V zgornjem videu se boste naučili, kako zlahka zaviti darilo, ki nam nagaja in ga ne moremo lepo zaviti.

Okraski/piškoti iz moke

Okraski iz moke so super dodatek, ki ga lahko tudi pojeste.
Okraski iz moke so super dodatek, ki ga lahko tudi pojeste.

Kaj če bi letos naredili okrasek, ki ga lahko tudi pojeste? Naredite pač domače okraske iz moke. Postopek je isti kot pri pripravi domačih piškotov. Specite jih tako, kot ste sicer vajeni. Na piškotu naredite tudi luknjo, skozi katero boste lahko spravili okrasno vrvico, ko boste okraševali vaše darilo.

Kako zaviti steklenico?

Ne veste, kako zaviti steklenico? V zgornjem videu boste videli, da zavijanje pijače niti ni tako nadležno, kot se zdi.

Okrasitev darila s svežimi vejami

Preprosto, a učinkovita okrasitev.
Preprosto, a učinkovita okrasitev.

Če imate doma pravo božično drevo, potem lahko tam dobite kakšno svežo, manjšo vejo ali pač greste v gozd. Če ne želite škodovati drevesom, v trgovini kupite okrasek v obliki iglavca. Z navadnim papirjem ovijte darilo in ga nato okrasite s (svežimi) iglavci. Preprosto, a učinkovito!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.