InSmart Bag: hibridna torba slovenske izdelave, ki je tudi polnilec

Vsestransko uporabna torba InSmart Bag

InSmart Bag je vsestransko uporabna hibridna torba slovenske izdelave in prenosni polnilec v enem. Je kombinacija torbe za računalnik, modne torbice, aktovke in mestne kolesarske torbe. V pomladnih mesecih se odpravlja na platformo za množično financiranje Kickstarter, kjer ji uspeh ne uide.

InSmart Bag je večnamenska torba slovenske izdelave, ki sledi duhu časa. Nima namreč zgolj posebnega prostora za udobno in varno prenašanje prenosnika, tablic in pametnih telefonov, temveč tudi poskrbi, da ti nikoli niso ”lačni”, saj je opremljena z baterijo za polnjenje prenosnih naprav.

PREBERITE ŠE: Ziggie Bag: slovenska kolesarska torbica iz zavrženih kolesarskih zračnic

InSmart Bag ima morda retro videz, a je skozinskoz torba za sodobnega uporabnika.
InSmart Bag ima morda retro videz, a je skozinskoz torba za sodobnega uporabnika.

Ker je torba retro videza prostorna in se lahko stvari hitro skrijejo pred nami, je opremljena z LED-lučkami, ki pomagajo pri iskanju. Seveda te ne izostanejo niti na pročelju, da smo ponoči vidnejši. A tu se priboljški 21. stoletja še ne končajo. Na pokrovu najdemo komandni modul Bluetooth z mikrofonom in zvočnikom za sprejemanje klicev in poslušanje glasbe tudi tedaj, ko imamo polne roke. Na voljo bo v usnju in soft touch plastiki izbirali pa boste lahko tudi iz bogate palete barv. Usmerjena je k urbanemu uporabniku oz. vsem, ki so stalno v gibanju in skačejo od ene dejavnosti k drugi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Avrame, serija DUO: hiša za 5.000 evrov, ki jo postaviš v nekaj dneh!