fbpx

Izbrišite strupene ljudi iz svojega življenja!

Foto: envato

Če so v vašem življenju takšni ljudje, jih spustite, preden se leto 2022 konča, ker si ne zaslužijo, da bi bili v njem.

Ponoči strmite v strop in se sprašujete, kaj ste naredili narobe? Ne potrebujete stresa, ki ga prinašajo v vaše življenje, saj vam dajejo le občutek, da je vse, kar naredite, narobe. Obnašajo se, kot da je vsak vaš korak napaka.

Nič ni narobe, če ste sami sebi prednostna naloga. S standardi. S postavljanjem meja. Ne smete dovoliti drugim, da hodijo po vas. Nič ne opravičuje njihovega slabega vedenja.

Če se iz težkih obdobij in izkušenj ne bodo učili in rasli, ampak le stopnjevali slabo ravnanje do vas, potem ne bi smeli ostati in to prenašati. Morali bi oditi. Morali bi se posloviti za vedno.

Priznajte, da že nekaj časa razmišljate, da bi odšli. Predstavljate si, kako bi bil videti vaš svet brez njih.

Ste bili že v skušnjavi, vendar vas je nekaj zadrževalo. Vendar bi morali zaupati svojemu občutku. Namesto da odlašate in jim dovolite, da z vami še naprej ravnajo kot s smetjo, naredite konec temu.

Ne skrivajte se več. Izpustite jih in zaživite. Foto: Darren Nunis / Unsplash

Zakaj bi si želeli, da nekdo ravna z vami slabo? Ne želite se navaditi na njihovo grdo ravnanje, kajne? Nočete se pretvarjati, da ste dobro, ko vas prizadenejo, drži?

To ne sme biti pravilo. Tako ne bi smeli živeti. Obkrožiti se morate z ljudmi, ki vas imajo radi in vas spoštujejo.

Nobenega razloga ni, da bi se še naprej izpostavljali bolečini. Nobenega razloga ni, da bi se to nadaljevalo. Dovolj dolgo se je že. Odidite.

Nič ni narobe, če zapustite ta odnos in se podate na nove poti, čeprav je strašljivo stopiti v neznano.

Izpustite jih iz svojega življenja. Morate oditi. Nadaljevati brez njih. Vse bo ok.

Niso edini, ki bodo kdaj videli lepoto v vas. Obstajajo ljudje, ki bodo navdušeni nad tem, kar ste.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!