Ura Albert Clock
V zraku · tehnologija

Imate težave z računanjem? Potem je Albert Clock, stenska ali namizna ura oblikovalca Axela Schindlbecka kot nalašč za vas. Na nevsiljiv način vam namreč pomaga pri učenju matematike. Digitalna ura ne kaže točnega časa, ampak je ta rešitev matematične enačbe. Učenje matematike še nikoli ni bilo tako zabavno.

Albert Clock
279 €
Albert Clock

Albert Clock je digitalna ura za brihtne glave ali tiste, ki to želijo postati. V nasprotju z drugimi vam točnega časa ne servira neposredno, ampak si ga morate izračunati. Točen čas izveste šele tako, da razrešite enačbo. S tem prek zabave pilite svoje matematično znanje in ohranjate možgane aktivne, ki zavoljo Googla postajajo vse manj dejavni.

PREBERITE ŠE: Story – stenska ura z lebdečimi ‘kazalci’

Uro Albert Clock krasi brezčasen dizajn, namesto minut in ur pa, kot rečeno, prikazuje enačbo, ki jo morate razrešit, če želite izvedeti točen čas. Ponuja štiri stopnje težavnosti.

Ura je nekoliko dražja od matematičnih inštrukcij, saj boste morali zanjo odšteti skoraj 300 evrov. Izbirate lahko med tremi barvami.

Galerija – digitalna ura Albert Clock:

Ura Albert ClockOdpri galerijo

Braillova pametna ura Dot: Prva pametna ura za slepe in slabovidne je nared Pouncer Pouncer: užitni dron, ki dostavlja pomoč žrtvam naravnih nesreč in vojnih žarišč Google in Microsoft proti piratom Google umika piratske spletne strani s prve strani shutterstock_538028968 Kolumna: Je televizija postala radio? oziroma Medijski ‘gangbang’ milenijcev · · ·