Skrivnostno življenje Donalda Trumpa

Skrivnostno življenje Donalda Trumpa

Ameriški predsednik Donald Trump velja za izredno kontroverzno osebnost. Praktično ne mine dan, ko ne bi kakšne ušpičil. Zaradi svojih dejanj in izjav je redno na udaru kritik, prav tako je hvaležna tarča (dežurnih) komikov. Privoščila si ga je tudi britanska umetnica Alison Jackson, ki je v seriji fotografij portretira skrivnostno življenje Donalda Trumpa.

Želite izvedeti, kaj počne Donald Trump, ko se iz Ovalne pisarne umaknejo kamere? Kaj počne tedaj, ko ne daje kontroverznih izjav in ne podpisuje spornih zakonov in odlokov? To je ‘raziskala’ britanska umetnica Alison Jackson, ki je v svojih provokativnih fotografijah razkrila razvratno življenje ameriškega predsednika.

Ko Melanie ni doma, Donald pleše.
Ko Melanie ni doma, Donald pleše.

Med drugim, kako se ta zabava z mis Mehike, kako prijateljuje s člani Ku Klux Klana in kako je Belo hišo spremenil v svoj harem in kazino. O Melanii pa ne duha ne sluha.

PREBERITE ŠE: Donald Trump kot goli trolček

Gre za fotografije, posnete v slogu paparacev, na fotografijah pa v resnici ni Donald Trump, pač pa njegov dvojnik. Slike je Britanka izdala v fotoknjigi Private, v preteklosti pa si je na podoben način privoščila že tudi britansko kraljevo družino, nogometaša Davida Beckhama, glasbenika Kanyeja Westa in kuharja Gordona Ramseyja.

Galerija – skrivnostno življenje Donalda Trumpa:

Dodatne Informacije

Več o avtorici:
alison-jackson.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!