Vsestranska oblačila Anywhere
Utrip mesta · moda

Anywhere sta vsestranski plašč in jakna, ustvarjena za popotnike. Omogočata, da imamo vedno s sabo vse najnujnejše potrebščine, a za to ne potrebujemo nahrbtnika, torbice ali potovalnega kovčka. Ideja za ženski plašč in moško jakno se je porodila iz dejstva, da manj ko imamo s sabo, več odkrijemo. Anywhere lahko naročite na Kickstarterju.

Anywhere Apparel Anywhere
60 €
Kickstarter

Za ženske je Anywhere obojestranski plašč. Z njim lahko v hipu preklopite iz formalnega v vsakodnevni slog in vse vmes. Jakna se ponaša s kopico vodoodpornih žepov (za potni list, tablico ipd.), tako moški kot ženski model pa imata pod rokami zračnike, ki izboljšajo njuno dihanje. Tu je tudi odstranljiva kapuca z všito blazino za več toplote ali dremež. Moška različica Anywhere se lahko na drugi strani spremeni v torbo z jermenom. Tako kot ženski plašč se tudi moška jakna ponaša z vodoodpornimi žepi, odstranljivo kapuco in z žepi, podloženimi s flisom, za ogrevanje rok.

PREBERITE ŠE: Hypnos Hoodie: jopa s kapuco, ki postane blazina za spanje

Znamka Anywhere Apparel ponuja tudi druge vrste oblačil, prijaznih do potovanja, ki popotniku omogočajo lahkotnejše gibanje. Če vam je ideja všeč in se poistovetite s težavami, ki jih opisujejo snovalci plašča in jakne Anywhere, ju lahko naročite na Kickstarterju.

Vsestranska oblačila AnywhereOdpri galerijo
20:16 MoonWalker so superge, ki ustvarjajo občutek breztežnosti. 20:16 MoonWalker: superge, ki dajejo občutek hoje po Luni ODO - kavbojke, ki ne potrebujejo pranja ODO: Kavbojke, ki jih ni treba prati in nikoli ne smrdijo Hypnos Hoodie - majica z napihljivo blazino Hypnos Hoodie: jopa s kapuco, ki postane blazina za spanje Rokavice za zaslon na dotik Kako zimske rokavice spremeniti v rokavice za zaslon na dotik · ·