Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones
V zraku · tehnologija

Kupujete kakovostne slušalke? Verjetno se spogledujete z naglavnimi slušalkami, a brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones BT SHB5250 so dokaz, da za dober zvok ne potrebujete slušalk, za katere potrebujete orožni list. Philipsove slušalke poleg brezžičnega poslušanja glasbe omogočajo tudi opravljanje klicev. Z edinstveno obliko se prilagajajo geometriji ušesa, ploščati kabel, ki slušalki povezuje in se ne zapleta, pa poskrbi, da slušalk ne izgubite.

Philips MyJam FreshTones BT SHB5250
49,99 €
Philips

Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones BT SHB5250 se po obliki ergonomsko prilagajajo ušesu, zato zagotavljajo dolgotrajno in nemoteno poslušanje izbrane glasbe ali dolge telefonske pogovore, dolge tudi do 4,5 ure. Poleg poslušanja glasbe omogočajo tudi neovirano sprejemanje telefonskih klicev z daljinskim upravljalnikom, s katerim preprosto preklapljamo med skladbami in nastavljamo glasnost.

Z brezžično povezavo Bluetooth pametne naprave preprosto združimo s slušalkami in se prepustimo izbrani glasbi, ne da bi imeli pri tem opravka z nadležnimi kabli. Podpirajo Bluetooth 4.1 + HSP/HEP/A2DP/AVRCP, povezava z napravo pa brezhibno deluje do 10 metrov oddaljenosti.

PREBERITE ŠE: Brezžične naglavne slušalke Philips SHB8850NC – brez šumov, brez kablov, brez kompromisov

Slušalke imajo 14,2 mm zvočniške pogonske enote z zasnovo kanala za nizke tone, povezuje pa jih ploščati kabel, ki poskrbi, da slušalk praktično ne morete izgubiti. Za večjo varnost kabelske povezave in daljšo življenjsko dobo slušalk skrbi gumirana kabelska uvodnica Flex-grip, ki slušalke ščiti pred poškodbami zaradi pregibanja. Na voljo so v črni in beli barvi, trgovci pa se bodo od njih ločili za 49,99 evra.

Galerija – brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones:

Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTonesOdpri galerijo
CES 2017: polaroidni pop fotoaparat CES 2017: Polaroid Pop – polaroidni pop fotoaparat Računalnik HP Sprout Pro G2 HP Sprout Pro G2 – vse-v-enem računalnik ima vse, kar potrebujete Samsung QLED TV CES 2017: Samsung QLED TV – prihodnost slike Zaslon Samsung CH711 CES 2017: Samsung predstavil ukrivljeni kvantno točkovni zaslon po meri igričarjev · · ·