Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones – slušalke s posluhom za vaša ušesa

Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones
Zadnjič posodobljeno: :

Kupujete kakovostne slušalke? Verjetno se spogledujete z naglavnimi slušalkami, a brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones BT SHB5250 so dokaz, da za dober zvok ne potrebujete slušalk, za katere potrebujete orožni list. Philipsove slušalke poleg brezžičnega poslušanja glasbe omogočajo tudi opravljanje klicev. Z edinstveno obliko se prilagajajo geometriji ušesa, ploščati kabel, ki slušalki povezuje in se ne zapleta, pa poskrbi, da slušalk ne izgubite.

Osnovne Informacije
Znamka

Philips

Model

MyJam FreshTones BT SHB5250

Cena

49,99 €

Trgovina

Philips

Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones BT SHB5250 se po obliki ergonomsko prilagajajo ušesu, zato zagotavljajo dolgotrajno in nemoteno poslušanje izbrane glasbe ali dolge telefonske pogovore, dolge tudi do 4,5 ure. Poleg poslušanja glasbe omogočajo tudi neovirano sprejemanje telefonskih klicev z daljinskim upravljalnikom, s katerim preprosto preklapljamo med skladbami in nastavljamo glasnost.

Brezžične ušesne slušalke, ki ste jih čakali.
Brezžične ušesne slušalke, ki ste jih čakali.

Z brezžično povezavo Bluetooth pametne naprave preprosto združimo s slušalkami in se prepustimo izbrani glasbi, ne da bi imeli pri tem opravka z nadležnimi kabli. Podpirajo Bluetooth 4.1 + HSP/HEP/A2DP/AVRCP, povezava z napravo pa brezhibno deluje do 10 metrov oddaljenosti.

PREBERITE ŠE: Brezžične naglavne slušalke Philips SHB8850NC – brez šumov, brez kablov, brez kompromisov


Slušalke imajo 14,2 mm zvočniške pogonske enote z zasnovo kanala za nizke tone, povezuje pa jih ploščati kabel, ki poskrbi, da slušalk praktično ne morete izgubiti. Za večjo varnost kabelske povezave in daljšo življenjsko dobo slušalk skrbi gumirana kabelska uvodnica Flex-grip, ki slušalke ščiti pred poškodbami zaradi pregibanja. Na voljo so v črni in beli barvi, trgovci pa se bodo od njih ločili za 49,99 evra.

Galerija – brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones:

Dodatne Informacije

Več informacij:
philips.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fjorden: pripomoček za upravljanje s kamero na vašem iPhonu