Buokids_4
Sponzorirano · Utrip mesta · otroci

BuoKids so moderna in očarljiva svetila za najmlajše, ki so polna domišljije. Idejo in inspiracijo jim dajejo sestrica in dva bratca – Angela, Carlos in Daniel.

BuoKids
29€
BuoKids

Gre za osebni in kar družinski projekt Roberta Celade in Raquel Esteve ter njunih otrok Angele, Carlosa in Daniela. Prav slednji imajo zelo pomembno vlogo pri BuoKids, saj prav njihova inspiracija daje dušo vsem izdelkom.

Gre za stilsko dovršena svetila iz papirja in filca, ki so namenjena obema spoloma in različnim generacijam. Vsak stil papirnatih svetil je na voljo v šestih različnih barvah, na njih pa lahko plavajo jadrnice ali kit, leta čebelica, nas pozdravljata konj ali slon, avtomobili, ceste, ribice, ptiči, geometrijski vzorci ali pa – če želimo – z neba otroške sobice visi svetilo z otrokovim imenom.

Pa še to: Buokids verjamejo v svet, ki temelji na vrednotah spoštovanja, sodelovanja, trajnosti. Zato so vsi njihovi izdelki ustvarjeni s posluhom do okolja.

Odpri galerijo
RollJet_1 Skiro + rolka + nahrbtnik = RollJet Pločevinko – reciklirani junak Animirana komedija Pločevinko – reciklirani junak Brezplačna joga za otroke in dojenčke Urbane počitnice za aktivne otroke · · ·