BuoKids – svetila za malčke z veliko domišljije

Zadnjič posodobljeno: :

BuoKids so moderna in očarljiva svetila za najmlajše, ki so polna domišljije. Idejo in inspiracijo jim dajejo sestrica in dva bratca - Angela, Carlos in Daniel.

Osnovne Informacije
Znamka

BuoKids

Model

Cena

29€

Trgovina

BuoKids

Gre za osebni in kar družinski projekt Roberta Celade in Raquel Esteve ter njunih otrok Angele, Carlosa in Daniela. Prav slednji imajo zelo pomembno vlogo pri BuoKids, saj prav njihova inspiracija daje dušo vsem izdelkom.

Gre za stilsko dovršena svetila iz papirja in filca, ki so namenjena obema spoloma in različnim generacijam. Vsak stil papirnatih svetil je na voljo v šestih različnih barvah, na njih pa lahko plavajo jadrnice ali kit, leta čebelica, nas pozdravljata konj ali slon, avtomobili, ceste, ribice, ptiči, geometrijski vzorci ali pa – če želimo – z neba otroške sobice visi svetilo z otrokovim imenom.

Pa še to: Buokids verjamejo v svet, ki temelji na vrednotah spoštovanja, sodelovanja, trajnosti. Zato so vsi njihovi izdelki ustvarjeni s posluhom do okolja.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljša darila za otroke 2020: darila, ki se bodo zagotovo znašla v pismih Božičku