Lebdeči jedilni pribor Cantilever
Utrip mesta · dom

Končno! Jedilni pribor, ki ne umaže mize. Kolikokrat so vam umazane vilice, žlica ali nož že zapackali prt? Že zdavnaj ne štejete več, kajne. No, iLoveHandles je s priborom Cantilever svetu dal to po čemer je ta toliko časa hrepenel. Jedilni pribor, ki ”lebdi” in za sabo ne pušča madežev na mizi. Pod pribor sta se podpisala oblikovalca Rich Moore in Avik Maitra.

iLoveHandles Cantilever
23€
iLoveHandles

Cantilever je jedilni pribor, ki ne umaže mize in pulta. V osnovi ne gre za nič revolucionarnega, potrebnih je bil le nekaj kozmetičnih popravkov pribora kot ga poznamo, kar pa je naredilo ogromno razliko. Ukrivljen je tako, da del, ki pride v stik s hrano oziroma vašimi usti, zdaj ”lebdi” v zraku. Največ težav sta imela Rich Moore in Avik Maitra iz iLoveHandles z nožem, ki je zato na eni strani zdaj povsem raven. Poleg noža, vilice in žlice so na voljo tudi lopatice in kitajske paličice.

PREBERITE ŠE: “Wood+Plastic”: Riccardo Randi je v jedilnem priboru za s sabo združil les in plastiko

Jedilni pribor Cantilever je idealen za vse bacilofobe, vaš pa bo za preračunanih 23 evrov. Kitajske paličice se medtem prodajajo za 5 evrov, lopatice pa za 14.

''Lebdeči'' jedilni pribor CantileverOdpri galerijo
Svetilke 'Elastic Lights’ ‘Elastic Lights’: Igriva kolekcija pregibnih keramičnih svetilk Pohištvo Lunar Pohištvena kolekcija mednarodno priznane slovenske oblikovalke Lare Bohinc Držalo za toaletni papir Cloud S Cloud S – prikupno držalo za WC papir v obliki oblaka G-Star x Vitra pisarniško pohištvo Vitra x G-Straw: Kolekcija pisarniškega pohištva Prouvé RAW Office Edition · ·