Challky - kratka majica z ustvarjalno površino
Utrip mesta · moda

Radi nosite majice z napisi in grafikami, a se jih hitro naveličate? Potem je majica Challky kot nalašč za vas. Ponaša se namreč z ustvarjalno površino, tablo, po kateri lahko s kredo rišete in pišete po mili volji in zadevo pozneje zbrišete ter ustvarite nekaj novega, kot bi to počeli na šolski tabli.

Challky T-shirt
32 €
Challky

Majice, potiskane s sporočili, citati in grafikami, so sila priljubljene. Še posebej med mladimi. Ti z njimi pogosto izražajo pripadnost (skupini, glasbeniku, ekipi) ali svoje mnenje. Njihov edini problem je, da se jih bodisi hitro naveličamo, bodisi postanejo neaktualne, bodisi pa jih ‘prerastemo’ v smislu, da spoznamo, da Justin Bieber ni več naš najljubši pevec.

Če se soočate s katerokoli od teh ‘težav’, vam priporočamo nakup kratke majice Challky, ki omogoča, da sporočilo majice oz. grafiko prikrajate po lastni želji.

PREBERITE ŠE: Vixole – futuristične pametne superge z LED-zaslonom

Majica Challky ima namreč posebno površino, podobno šolski tabli, na katero ustvarjate s kredo, ki jo dobite skupaj z majico. In če vam končni izdelek ni všeč, vzemite vlažno gobico in preprosto pobrišite, kar je na ‘tabli’, in začnete znova.

Galerija – kratka majica z ustvarjalno površino Challky:

Kratka majica ChallkyOdpri galerijo

Pametne superge Vixole Vixole – futuristične pametne superge z LED-zaslonom PicMonkey Collage 1 Ops!Objects: italijanski modni nakit za vse, ki ljubite edinstvenost Lenivec Prstan 3 v 1 – tridelni prstani, ki tvorijo žival, ko jih nosite skupaj 80-letni Wang Deshun zaslovel kot maneken. Pri 80 letih postal maneken in že na prvi modni reviji povsem očaral svet · · · ·