archi_pixelsdeisgnboom01cover
Utrip mesta · dom

Christophe Caranchini, ki je med drugim ustanovil tudi francoski studio Archi_Pixels, na naše plaže prinaša brisačo, na katero smo čakali – Big Towel je tako največja brisača za plažo. Velika, praktična, lahka, udobna in uporabniku nasploh prijazna brisača, zbira sredstva na portalu za množično sofinanciranje, Kickstarter.

Big Towel
30€
Kickstarter

Cristophe Caranchini je odrastel ob morju, prav tako pa v bližini morja preživlja že celo življenje. In popolnoma naravno je, da se je odločil ustvariti pravo brisačo za plažo.
Big Towel je rezulat njegovih eksperimentov, lahka in kompaktna brisača pa je na voljo v različnih velikostih – vse od 50 centimetrov pa do 300 centimetrov in morda še več. Glavna značilnost brisače Big Towel je njena okrogla oblika. Tako smo lahko cel dan pod milim nebom ali soncem, brez da bi brisačo premikali sem in tja.

Brisača pa ni uporabna le za plažo, z njo se lahko odpravimo tako na pohodniške avanture, piknike ob reki, itd. Big Towel ima med drugim na sredini luknjo za dežnik, prav tako pa ji to preprečuje, da bi ob vetrovnih dneh kam odletela.
Cena brisače se giblje med 30 evrov (za 50 centimetrov) in 200 evrov (za 300 centimetrov).

PREBERITE ŠE: Trend: Ženske kopalke 2015

Svetilke za dom Bxxlght Bxxlght – Inspiracijske svetilke za dom Stol iz bambusa Bow Tie Chair Bow Tie Chair – stol metuljčkaste oblike iz bambusa Think & Shift otroški naslonjač Think & Shift otroški naslonjač nudi varno zavetje Prenosna krušna peč Roccbox Roccbox – prenosljiva krušna peč, ki speče pico v 90 sekundah ·