Bxxlght – Inspiracijske svetilke za dom

Svetilke za dom Bxxlght

Škatlaste svetilke za dom Bxxlght so prava inspiracija, saj poleg tega, da z domiselnim dizajnom v dom prinesejo toplino in skandinavski pridih, ob prižigu pokažejo optimistične napise, ki pričarajo nasmeh na obraz.

Pri opremi interierja imamo najraje originalne izdelke, ki pogosto na simpatičen način združujejo sodobno in tradicionalno. Da se da oba svetova odlično povezati, dokazujejo tudi inspiracijske svetilke za dom Bxxlght, ki v dom z nežno osvetljavo prinesejo nadvse prijetno atmosfero. Svetilke so izjemno praktične, saj ne potrebujejo podlage v obliki mizice in jih lahko postavimo v katerikoli del stanovanja. Bxxlght svetleči oglasi za dom nastajajo v istoimenskem podjetju, ki ga je leta 2013 ustanovila Daniele Ypmark v Stockholmu na Švedskem, inspiracijo za oblikovanje unikatnih prduktov pa je črpala iz New Yorka. V kolikor si zaželimo svoje svetilke Bxxlght, lahko pri njenem ustvarjanju tudi sodelujemo, saj lahko izbiramo med različnimi velikostmi, lahko pa se domislimo tudi popolnoma svojega unikatnega napisa.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.bxxlght.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lumipod: zastekljene kabine, postavljene v samo srce narave