Hujšanje za lenobe!

Nasveti za hujšanje

Za izgubljanje teže je potrebno veliko truda in discipline. Vendarle pa obstajajo tudi lažji načini za hujšanje, kot znojenje v telovadnici in pretirano odpovedovanje hrani. Tukaj so triki, s katerimi nam bo zagotovo uspelo… Kako shujšati če si len!

Za vse, ki jim potenje na orbitreku ne diši in niti pomisliti nočejo na strogo dieto, je tukaj nekaj preprostih trikov za hujšanje za lenobe. Če jih bomo vključili v dnevno rutino, nam bo zagotovo uspelo.

Kozarec vode pred obrokom

Obrok vedno začnimo s kozarcem vode. Voda je odlična za hidracijo, z njeno pomočjo pa pri zajtrku, kosilu oziroma večerji tudi manj pojemo.

Nekaj preprostih zamenjav

Pri vsakem obroku pazimo na malenkosti. Bele prelive zamenjajmo za jabolčni kis, namesto sadne sladice izberimo sveže sadje, ocvrto meso zamenjajmo s pečenim z žara in podobno.

Sladke pregrehe

Ko nam pade sladkor v krvi in nam zadiši nekaj sladkega, odmislimo kalorične piškote in torte. Za zadostitev želje bo dovolj že košček temne čokolade z vsaj 80 odstotnim deležem kakava.

Velikosti porcij

V kolikor želimo izgubiti nekaj kilogramov, pazimo pri velikosti naših porcij. Tehtajmo, merimo in namesto iz vrečk jejmo iz skled in krožnikov. Prav tako izbirajmo majhne krožnike, saj bomo imeli občutek, da smo pojedli veliko več, ostanke hrane pa hitro zamrznimo, saj se bomo tako izognili prenajedanju.

Več gibanja

Če ne maramo telovadbe, si delovnik zapolnimo z vajami, ki na prvi pogled ne delujejo kot telovadba. Stopnice naj postanejo naše najboljše prijateljice, avto parkirajmo malce dlje kot ponavadi, očistimo stanovanje, preuredimo garderobo…

Naspimo se

Če bomo naspani, bomo manj pojedli, saj bomo imeli več energije. Dejstvo!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tega pred barvanjem las nikakor ne počni!