Akvarij Darwin Tank
Utrip mesta · dom

Nenavaden akvarij Darwin Tank ti omogoča, da imaš namesto akvarijskih rib za hišne ljubljenčke meduze! Gre za poseben akvarij, ki nudi življenjski prostor za te ožigalkarje z zdrizastim telesom, ki lebdijo v morju, po novem pa lahko tudi pri tebi doma. Akvarij za meduze lahko prednaročite na Kickstarterju, kjer je tik pred tem, da doseže potrebna sredstva za zagon proizvodnje.

The Darwin Sect Darwin Tank
1315€
Kickstarter

Akvarij za meduze Darwin Tank vam omogoča, da imate ta strup v čudoviti preobleki kot hišnega ljubljenčka. Kupolast akvarij (stekleni zvon) je obenem povečevalno steklo, da lahko ta čudovita in nekoliko srhljiva bitja opazujete čisto od blizu. Poleg tega meče senco na stene, kjer uprizarja prekrasen silhuetni šov plavajočih meduz in v prostor vnaša spokojnost.

Ker so meduze slabe plavalke in potrebujejo tok, da se premikajo, je belgijski duo Florence Samain in Dave Monfort za akvarijem Darwin Tank upošteval dinamiko tekočin in izdelal sistem StreamMaker, ki ustvarja blag, a ravno prav močan tok, da se meduze gibljejo, a jih filter na posrka vase.

PREBERITE ŠE: Aquadom: valjast akvarij, ki je tako velik, da ima svoje panoramsko dvigalo

Če vam je zamisel o meduzi kot hišnem ljubljenčku blizu, si lahko domiselni akvarij, v katerem lahko prebiva več meduz hkrati, omislite na Kickstarterju, kjer zanj The Darwin Sect zahteva (preračunanih) 1315 evrov. V ceno niso vštete meduze.

Akvarij Darwin TankOdpri galerijo
Method-Room-Roundup-2-Tang-Ligne-Roset-Togo-Sectional 10 barvitih sob ali kako doma ustvariti barvit ambient 13 kvadratnih metrov veliko stanovanje 13 kvadratnih metrov veliko stanovanje, v katerega gre vse Pohištvo ima ključ do povečanja vašega stanovanja 14 načinov, kako povečati stanovanje Stanovanje 50 Shades of Coffee 50 odtenkov kave – ekstravagantno stanovanje resničnega Christiana Greya? ·