Slika 10_kartonasti zvocniki
V zraku · buzz buzz

Tisti, ki že dolgo občudujete škatlaste radie z ogromnimi zvočniki iz 80. let, boste zagotovo navdušeni! Glasbeno nostalgijo lahko znova obudimo z radiem, ki ga sami sestavimo iz kartona, ga priključimo na telefon ali mp3 predvajalnik in se z njim podamo na mestne ulice.

Berlin Boombox
65€
Berlin Boombox

O modernih retro radiih smo že pisali tukaj, zdaj pa je naše oko ujel še hudo privlačen prenosni radio, ki ga iz kartona sestavimo čisto sami. Zahvaljujoč berlinskemu oblikovalcu in ilustratorju Axelu Pfaenderju lahko zdaj odprtih rok pozdravimo veličastni zvočni sistem, brez katerega v 80. letih nikakor ni šlo.

Pfaender je svojo strast do glasbe in oblikovanja združil v retro, toda za današnje tehnološke potrebe moderno kartonasto škatlo Berlin Boombox, ki jo lahko preprosto priključimo na telefon ali katerikoli drug mp3 predvajalnik in uživamo v urbanih ritmih.

Boombox ni edinstven le zaradi svojega iz kartona narejenega ohišja, ampak tudi zato, ker ga z malo ročne spretnosti sestavimo sami. Dobimo ga namreč v Naredi si sam paketu, ki vključuje kartonasto strukturo in elektronske dele. Sestavljanje, pri katerem ne potrebujemo niti kapljice lepila ali katerega koli drugega orodja, nam bo vzelo le nekaj minut.

Črni in beli grafični elementi so natiskani na trdne in kakovostne valovite lepenke, ki jih v kompletu najdemo poleg močnega ročaja za prenašanje radia. Potrebujemo še tri AA baterije za Hi-Fi zvočnike in dva 5-vatna ojačevalca.

Axel Pfaender se je domislil še ene poteze, ki nas bo navdušila – barve. Da ne bo vse črno in belo, lahko svoj glasbeni svet oblikujemo po svoje, saj so boombox kompleti na voljo v različnih barvah. Ful kul!

Odpri galerijo
IMG_1506 Retroromantika s kotalkami Esemes HAIRCHALK GAMME2 Nagradna igra: L’Oréal Professionnel razvajanje ob dnevu žena oskarji Oskarji 2014: In veliki zmagovalci večera so … 200260582-001 Kako si polepšamo (ponedeljkova) jutra · · · · · ·