cover-float
Utrip mesta · zdravje & lepota

Unnur Valdís Kristjánsdóttir iz Islandije je izdelala komplet plavajočih pripomočkov za lebdenje na vodi Float. Ta vključuje posebno plavalno kapo in široka trakova za okoli udov iz polietilenske pene prevlečene z neoprenom in lycro, ki plavalca držijo nad vodo kot bi plaval v položaju mrtvaka.

Float
125€
Float

Float je iznajdba Unnur Valdís Kristjánsdóttir iz Reykjavíka. Gre za terapevtski komplet plavajočih pripomočkov za lebdenje na vodi, ki za doseganje efekta uporablja kombinacijo obtežitve in pozicije. Telo držijo domala povsem pod vodo, da se to čim manj hladi.

PREBERITE ŠE: Sodobni, modni in praktični nahrbtniki za prenosnike

Prednost Floata pred mrtvakom, ki je mimogrede zelo koristen za počitek, je, da ne potrebujete slane vode in nobenega napora za to, da bi se obdržali nad vodno gladino. Izkušnja je križanec med meditacijo in sproščanjem.

iStock_000061294698_Medium 5 enostavnih trikov, kako jesti bolj zdravo vsak dan Spomladanska utrujenost Spomladanska utrujenost: Kako jo lahko premagamo? Dior Pastel Eyes Lepotni trend 2015: “Dior Pastel Eyes” – eyeliner letošnje pomladi PicMonkey Collage1 10 lepotnih skrivnosti lepotic zlate dobe Hollywooda