kartica preživetja
Utrip mesta · svet po moško

V času božičnih in novoletnih nakupov je CityPark kot prava džungla. Za vse, ki kupujete v zadnjih trenutkih, bi morali napisati nekaj nasvetov za preživetje.

Tool Logic CC1SB
16€
amazon

Eden izmed pripomočkov je lahko Tool Logic CC1SB v velikosti kreditne kartice. Je tako lahka in majhna, da ne boste niti opazili, da jo imate v denarnici ali žepu. V sebi skriva pet centimetrsko rezilo iz nerjavečega jekla, odpirač za steklenice, šilo, povečevalno steklo, pinceto, zobotrebec, ravnilo in tudi kompas za lažje orientiranje po nakupovalnem središču.

Kartico je izdelalo podjetje SOG Specialty Knives & Tools, ki je znano po svojem brezkompromisnem slogu in zmogljivosti ter sodeluje tudi s policijo, vojsko in industrijskimi odjemalci, ki preizkušajo njihove izdelke v najtežjih in najbolj neugodnih pogojih.

Kartica preživetjaOdpri galerijo
Adidas Brazuca 2014 World Cup Ball 1 Ime mi je “Brazuca” in sem uradna nogometna žoga svetovnega prvenstva 2014 Nogometni vratarji Najlepši zadetki nogometnih vratarjev Garrison Bespoke neprebojna obleka Neprebojna obleka sodobnih James Bondov Untitled-1 Police Phoenix · · ·