fbpx

Kartica preživetja z rezilom, odpiračem in kompasom v velikosti denarnice

kartica preživetja
kartica preživetja

V času božičnih in novoletnih nakupov je CityPark kot prava džungla. Za vse, ki kupujete v zadnjih trenutkih, bi morali napisati nekaj nasvetov za preživetje.

Osnovne Informacije
Znamka
Tool Logic CC1SB
Model
Cena
16€
Trgovina

Eden izmed pripomočkov je lahko Tool Logic CC1SB v velikosti kreditne kartice. Je tako lahka in majhna, da ne boste niti opazili, da jo imate v denarnici ali žepu. V sebi skriva pet centimetrsko rezilo iz nerjavečega jekla, odpirač za steklenice, šilo, povečevalno steklo, pinceto, zobotrebec, ravnilo in tudi kompas za lažje orientiranje po nakupovalnem središču.

Kartico je izdelalo podjetje SOG Specialty Knives & Tools, ki je znano po svojem brezkompromisnem slogu in zmogljivosti ter sodeluje tudi s policijo, vojsko in industrijskimi odjemalci, ki preizkušajo njihove izdelke v najtežjih in najbolj neugodnih pogojih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.