Gramovox Bluetooth Gramophone
V zraku · tehnologija

Navdih klasične estetike, združene s sodobno tehnologijo. Gramovox je prvi gramofon, ki ga poganja Bluetooth tehnologija.

Gramovox Bluetooth Gramophone
181€
Kupi

Inovativna naprava je svoje temelje našla v slavnem gramofonu Magnavox R3 iz leta 1920. Sodobna različica prinaša vintage zvok prek Bluetooth povezovanja, ki sega do 10 metrov daleč. Replika kovinskega roga, narejena s pomočjo 3D printerja, je zapeljivo nameščena na minimalistični podstavek iz orehovega ali javorjevega lesa, v katerem se skriva po meri narejeno tiskano vezje z Bluetooth 3.0. V sodelovanju z indie glasbeno skupino Fort Frances so ustvarjalci pripravili tudi prvi demo zvočni posnetek. Gramovox tako vzbuja nostalgijo poslušanja rahlo hreščečih melodij v toplini skupinskega druženja.

Na voljo s podstavkom iz orehovega ali javorjevega lesa. Odpri galerijo

Trenutno projekt zbira sredstva za nadaljno realizacijo na priljubljeni start-up strani Kickstarter, kjer je moč tudi oddati predhodno naročilo.

FlexCare+ Poleg pametnih telefonov še pametne zobne ščetke vintage radio Prisrčen vintage radio iz usnja Tablični računalnik Asus Transformer Book Tablični računalnik in prenosnik v enem olaii Olaii – Slovenska aplikacija z dogodki v vaši okolici · · ·