Preseneteljiva zgodba moža v roza krilcu

Potem, ko je Linda izvedela, da je zbolela za rakom, je njen mož Bob prišel na malce drugačno idejo, kako ji stati ob strani. Z roza krilcem se je podal na iskreno misijo iskanja smejoče plati življenja.

Smeh je že od nekdaj najboljše zdravilo. Tako se je tudi Bob odločil, da težko obdobje, ki se je nenadoma pojavilo v njunem življenju, osvetli s humorjem. Nadel si je roza krilce in posnel serijo čudovitih fotografij, ki so v vseh svojih absurdnih scenah zarisali iskrene nasmehe. In to ne le njegovi ženi, temveč je s svojim početjem kmalu osvetlil tudi življenja drugih. Nastal je The Tutu Project, ki s pomočjo Bobovih domiselnih fotografij podpira The Carey Fundation in skupnost žensk, zbolelih za rakom dojk.

Kot pravita Linda in Bob, ju je njuna boleča izkušnja naučila, da je življenje navkljub vsemu lepo. Čeprav zna biti težko, je edini način, da se spopademo z njim, dan za dnem, s smejanjem, sebi in skupaj z drugimi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj napoveduje Baba Vanga za leto 2021? To so napovedi “Nostradamusa z Balkana”!