LED rastline Lamp Plant
Utrip mesta · dom

Iščete nekoliko drugačne sobne rastline? Takšne, ki ne uvenijo in vam jih ni treba zalivati? Potem so Lamp Plant, ki se svetijo v temi, kot nalašč za vas.

Lamp Plant
81,15 € +
Etsy

Lamp Plant seveda niso prave sobne rastline, imajo pa njihovi listi tako kot pravi listi edinstven ”prstni odtis” (beri listne žile). Namesto vode se po njih pretaka svetloba. V temi ustvarjajo prijetno ambientalno svetlobo.

PREBERITE ŠE: Domača galerija: predlogi za top stenske dekoracije

In še ena dobra plat LED-rastlin, ki jih je zasnovala oblikovalka Mariana Fernandez Folberg. Ni vam jih treba zalivati, namesto z vodo pa jih prek kabla ”zalivate” z elektriko. Na voljo so od 81 evrov dalje.

Galerija – svetleče rastline Lamp Plant:

LED-rastline Lamp PlantOdpri galerijo

Kolesarska zavorna luč Fabric FLR 30 Fabric FLR 30 – ne le kolesarska svetilka, ampak tudi zavorna luč Klimatska naprava Samsung Wind-Free Samsung Wind-Free: inovativna klimatska naprava, ki ne piha Pohištvo Wakufuru Wakufuru – pohištvo, ki absorbira zvok in prinaša mir za mizo v glasnih okoljih Za boljši spanec: Pametno pokrivalo za žimnico Eight Sleep Tracker Za boljši spanec: pametne rjuha Eight Sleep Tracker · · · · · · ·