Salon penečih vin v Ljubljani 2017

Salon penečih vin 2017
Zadnjič posodobljeno: :

Sezono vinsko-kulinaričnih dogodkov odpira Salon penečih vin v Ljubljani 2017. Četrti Salon penečih vin bo tradicionalno potekal v Veliki dvorani Grand hotela Union v petek 17. februarja 2017.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Grand Hotel Union, Miklošičeva cesta 1, Ljubljana

Organizator

RadoSt

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

20 €

Salon penečih vin v Ljubljani 2017 se bo v Veliki dvorani Grand hotela Union odvijal 17. februarja 2017.

PREBERITE ŠE: Kurentovanje 2017: na Ptuju bo spet veselo

Privoščite si gala meni s tartar rdečo postrvijo s kaviarjem in narastkom z raki, jagodno juho s penino, pečenim telečjim filejem in zorjenim telečjim hrbetom z jurčkovo skorjico ter čokoladnim moussejem in mangovim sorbetom.
Privoščite si gala meni s tartar rdečo postrvjo s kaviarjem in narastkom z raki, jagodno juho s penino, pečenim telečjim filejem in zorjenim telečjim hrbtom z jurčkovo skorjico ter čokoladnim moussejem in mangovim sorbetom.

Tudi tokrat se bodo pod isto streho zbrali najboljši peničarji, ki bodo s seboj prinesli svoja vrhunska peneča vina, ki jih bo pospremila izbrana kulinarika chefov Grand hotela Union. Ti bodo posebej za to priložnost pripravili vrsto izbranih jedi, ki se bodo podale k penini. Na dogodku bodo skozi dve vodeni degustaciji širili in dvigovali nivo kulture pitja vina. Vstopnice so že v prodaji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
radost.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Velika noč v Nemčiji: nenavadni in edinstveni velikonočni običaji