fbpx

Salon penečih vin v Ljubljani 2017

Salon penečih vin 2017

Sezono vinsko-kulinaričnih dogodkov odpira Salon penečih vin v Ljubljani 2017. Četrti Salon penečih vin bo tradicionalno potekal v Veliki dvorani Grand hotela Union v petek 17. februarja 2017.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Grand Hotel Union, Miklošičeva cesta 1, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
20 €

Salon penečih vin v Ljubljani 2017 se bo v Veliki dvorani Grand hotela Union odvijal 17. februarja 2017.

PREBERITE ŠE: Kurentovanje 2017: na Ptuju bo spet veselo

Privoščite si gala meni s tartar rdečo postrvijo s kaviarjem in narastkom z raki, jagodno juho s penino, pečenim telečjim filejem in zorjenim telečjim hrbetom z jurčkovo skorjico ter čokoladnim moussejem in mangovim sorbetom.
Privoščite si gala meni s tartar rdečo postrvjo s kaviarjem in narastkom z raki, jagodno juho s penino, pečenim telečjim filejem in zorjenim telečjim hrbtom z jurčkovo skorjico ter čokoladnim moussejem in mangovim sorbetom.

Tudi tokrat se bodo pod isto streho zbrali najboljši peničarji, ki bodo s seboj prinesli svoja vrhunska peneča vina, ki jih bo pospremila izbrana kulinarika chefov Grand hotela Union. Ti bodo posebej za to priložnost pripravili vrsto izbranih jedi, ki se bodo podale k penini. Na dogodku bodo skozi dve vodeni degustaciji širili in dvigovali nivo kulture pitja vina. Vstopnice so že v prodaji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
radost.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!