keys-to-go-ipad (1)
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kot se radio ni vdal videu, knjige Kindlu, se tudi mehanske tipkovnice ne bodo kar tako hitro vdale virtualnim, saj jim manjka ključna sestavina, ki jo rabijo vsi tisti, ki ”kuhajo” z besedami- pisci. Povratna informacija v smislu fizičnega odziva. Ta je do nedavnega prišla s precejšnjo ceno, nepriročnostjo, ki pa ne sovpada s trendom mobilnih naprav. A nova Logitechova tipkovnica Keys-To-Go, združuje najboljše iz obeh svetov.

Logitech Keys-To-Go
56€
Buy Logitech

Logitech Keys-To-Go je priročna in učinkovita kot kava za na pot oz. za s sabo (”coffee-to-go”) in zahvaljujoč inovativni površini FabricSkin odporna na prah, umazanijo in tekočino. Gre za pravi tri-vremenski Taft med tipkovnicami, ob kateri se bodo pocedile sline vsem pisateljem.

Po velikosti je nekje v rangu tablic (višina: 137 mm, širina: 242 mm, debelina: 6 mm), njena teža pa znaša vsega 180 g. Kljub temu ta mehanska ”piano” QWERTY tipkovnica ponudi vso razkošje tonov, ki ga najdemo pri ”koncertni” različici, z dodatkom bližnjic za vse malčke z iOS operacijskim sistemom (iPade, iPhone in Apple TV), pod njeno palubo pa se skriva baterija, ki omogoča kar trimesečno avtonomijo.

PREBERITE ŠE: Logitech K480 – Bluetooth tipkovnica za tipkanje na večih napravah hkrati

Z mobilnimi napravami se Keys-To-Go poveže preko Bluetooth povezave in ima odličen domet, tudi kar se tiče ciljne publike, saj za to mobilno, brezžično in supersposobno tipkovnico ne bo treba tako zelo razpreti denarnice, kot smo jo morali do sedaj za tipkovnice s podobnimi kvalifikacijami.

Odpri galerijo

1409848066000-dyson-360-eye-hero 2 Dyson 360 Eye: revolucionarni robotski sesalec ipad-foosball iPad Foosball – miza za namizni nogomet z ročkami in digitalno zelenico 2 Papierfliegerei – pištola, ki strelja papirnate aviončke TAO-Wellness-1 2 Trije pametni izdelki, s katerimi boste ostali “fit” tudi, ko ste primorani sedeti · ·