fbpx

Logitech Keys-To-Go: iOS tipkovnica ”za s sabo”

Kot se radio ni vdal videu, knjige Kindlu, se tudi mehanske tipkovnice ne bodo kar tako hitro vdale virtualnim, saj jim manjka ključna sestavina, ki jo rabijo vsi tisti, ki ''kuhajo'' z besedami- pisci. Povratna informacija v smislu fizičnega odziva. Ta je do nedavnega prišla s precejšnjo ceno, nepriročnostjo, ki pa ne sovpada s trendom mobilnih naprav. A nova Logitechova tipkovnica Keys-To-Go, združuje najboljše iz obeh svetov.

Osnovne Informacije
Znamka
Logitech
Model
Keys-To-Go
Cena
56€
Trgovina

Logitech Keys-To-Go je priročna in učinkovita kot kava za na pot oz. za s sabo (”coffee-to-go”) in zahvaljujoč inovativni površini FabricSkin odporna na prah, umazanijo in tekočino. Gre za pravi tri-vremenski Taft med tipkovnicami, ob kateri se bodo pocedile sline vsem pisateljem.


Po velikosti je nekje v rangu tablic (višina: 137 mm, širina: 242 mm, debelina: 6 mm), njena teža pa znaša vsega 180 g. Kljub temu ta mehanska ”piano” QWERTY tipkovnica ponudi vso razkošje tonov, ki ga najdemo pri ”koncertni” različici, z dodatkom bližnjic za vse malčke z iOS operacijskim sistemom (iPade, iPhone in Apple TV), pod njeno palubo pa se skriva baterija, ki omogoča kar trimesečno avtonomijo.

PREBERITE ŠE: Logitech K480 – Bluetooth tipkovnica za tipkanje na večih napravah hkrati

Z mobilnimi napravami se Keys-To-Go poveže preko Bluetooth povezave in ima odličen domet, tudi kar se tiče ciljne publike, saj za to mobilno, brezžično in supersposobno tipkovnico ne bo treba tako zelo razpreti denarnice, kot smo jo morali do sedaj za tipkovnice s podobnimi kvalifikacijami.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.logitech.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!