PicMonkey Collage1
V zraku · buzz buzz

Luksuzna blagovna znamka kondomov MADE IN LOVE je s pomočjo štirih umetnikov ustvarila prvo umetniško zbirko kondomov Collection N°1, ki rušijo tabuje okoli te vsem dobro znane kontracepcije.

MADE IN LOVE Collection N°1 2 Graphic Condoms
12€
MADE IN LOVE

Štirje umetniki – Maëlle De La Forge, Alex & Marine, Anna Borowski in Lilyloca – so v sodelovanju z luksuzno blagovno znamko kondomov MADE IN LOVE ustvarili prvo umetniško zbirko kondomov Collection N°1, pri kateri so navdih iskali v pomanjkanju inovacij za izdelke iz lateksa. Pri MADE IN LOVE menijo, da kondom ponavadi dojemamo kot predmet, ki je brez posebnosti, plosk in neviden. V prizadevanju za rušenje tabujev, ki obdajajo to kontracepcijo, se je znamka odločila, da kondom predstavi kot “poseben, edinstven in plemenit”.
Vsak umetnik je dobil idejo za različne elemente – Maëlle De La Forge je navdihnil dragulj, na Alex & Marine so vplivale tetovaže, Anna Borowski je pomislila na rože v razcvetu, Lilyloca pa je pogledala proti naravi.
Zbirko si lahko naročimo preko spletne trgovine MADE IN LOVE.

PREBERITE ŠE: Znanstveniki odkrili kako na enostaven način povečati spolno slo in postati bolj “horny”

V galeriji si oglejte zbirko kondomov MADE IN LOVE.

Kondomi MADE IN LOVE - La Peau comme mémoire BY Maëlle De La ForgeOdpri galerijo
Kim vs. klasična umetnost Kim Kardashian vs. klasična umetnost Sprehod po pariških strehah Sprehod po strehah Pariza ob katerem vam bo zastal dih cover-orgazm Ženske in moški z umetnostjo interpretirajo orgazem nasprotnega spola Narava je najlepša ponoči Surrealistične nočne fotografije, ki osupnejo vsakega ·