Metuljček Valentin
Sponzorirano · V zraku · shopping

Prvi ustvarjalni set iz družinice Petite déco, ki je namenjen njemu in njej, je izšel v mesecu, ki asociira dvojino ter praznuje ljubezen.

Metuljček Valentin
17€
http://deklica.si/

Ustvarjalni Kaji, ki jo poznamo pod psevdonimom Deklica.si in že nekaj časa ustvarja očarljive DIY paketke, ki so enkratno darilo, s katerim podarimo tudi čarobno ustvarjalnost, se je pri ustvarjanju pred kratkim pridružila tudi Ema, ki deluje pod blagovno znamko EB redesign. Oblikovalka, poznana po svoji strasti do modnega redesigna, je poznana predvsem po svojem domiselnemu pristopu k definiciji tradicionalno moškega modnega dodatka, metuljčka. V njenih kreacijah ga namreč lahko spoznamo spletenega v lase, pripetega na elegantno verigo, zapetega kot broško ali preprosto zavezanega okrog vratu.

Kaja in Ema sta omenjeno raznolikost zavili v prav poseben ustvarjalni paket, ki je v različnih tekstilnih različicah prvič namenjen tako njemu kot njej. Specialiteto Emine ustvarjalne tradicije – multipraktičen metuljček – pa sta prazniku zaljubljencev v čast poimenovali Metuljček Valentin.

Zakaj metuljček? Ker kot eden najbolj univerzalnih modnih dodatkov predstavlja takojšnjo popestritev vsake garderobe in je tako popolno valentinovo darilo zanjo in zanj, saj v novem Petite deco ustvarjalnem setu najdemo vse, kar potrebujemo za izdelavo para ujemajočih se metuljčkov.

Ustvarjalni set je v celoti narejen ročno, priložena navodila, pa je ročno ilustrirala in stilsko oblikovala Špela Lutman.

8 uporabnih izdelkov pod 20 evrov 8 uporabnih, zanimivih in zabavnih izdelkov pod 20 evrov Torbica v obliki samoroga Torbica v obliki samoroga, ki se ji ne moremo upreti Rimowa Rimowa: Pripravite se na vzlet – legendarni potovalni kompleti Untitled-1 Modne torbice živalskih motivov ·