Metuljček Valentin – popolno darilo zanjo in zanj

Metuljček Valentin
Zadnjič posodobljeno: :

Prvi ustvarjalni set iz družinice Petite déco, ki je namenjen njemu in njej, je izšel v mesecu, ki asociira dvojino ter praznuje ljubezen.

Osnovne Informacije
Znamka

Metuljček Valentin

Model

Cena

17€

Ustvarjalni Kaji, ki jo poznamo pod psevdonimom Deklica.si in že nekaj časa ustvarja očarljive DIY paketke, ki so enkratno darilo, s katerim podarimo tudi čarobno ustvarjalnost, se je pri ustvarjanju pred kratkim pridružila tudi Ema, ki deluje pod blagovno znamko EB redesign. Oblikovalka, poznana po svoji strasti do modnega redesigna, je poznana predvsem po svojem domiselnemu pristopu k definiciji tradicionalno moškega modnega dodatka, metuljčka. V njenih kreacijah ga namreč lahko spoznamo spletenega v lase, pripetega na elegantno verigo, zapetega kot broško ali preprosto zavezanega okrog vratu.

Metuljček Valentin
Metuljček Valentin

Kaja in Ema sta omenjeno raznolikost zavili v prav poseben ustvarjalni paket, ki je v različnih tekstilnih različicah prvič namenjen tako njemu kot njej. Specialiteto Emine ustvarjalne tradicije – multipraktičen metuljček – pa sta prazniku zaljubljencev v čast poimenovali Metuljček Valentin.

Metuljček Valentin
Metuljček Valentin

Zakaj metuljček? Ker kot eden najbolj univerzalnih modnih dodatkov predstavlja takojšnjo popestritev vsake garderobe in je tako popolno valentinovo darilo zanjo in zanj, saj v novem Petite deco ustvarjalnem setu najdemo vse, kar potrebujemo za izdelavo para ujemajočih se metuljčkov.

Ustvarjalni set je v celoti narejen ročno, priložena navodila, pa je ročno ilustrirala in stilsko oblikovala Špela Lutman.

Dodatne Informacije

Deklici.si in Emi lahko sledimo tukaj in tukaj.

Kje kupiti:
Mladinska knjiga – Qlandia Nova Gorica, Mladinska knjiga – Žalec, Babushka – Ljubljana, Rozalka – Celje, Mladinska knjiga – Qlandia Kranj

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Darilo za fanta: 10 daril, ki si jih na skrivaj želi tvoj fant