Ergonomska tipkovnica Surface Ergonomic Keyboard
V zraku · tehnologija

Če vaše delo vključuje veliko tipkanja, morata biti tipkovnica in zaslon ločena. Tipkovnica naj v prvi vrsti omogoča naravno držo rok, sicer tvegamo bolečine v zapestju in prstih. Žal tipkovnici pogosto ne posvečamo dovolj pozornosti. Vsaj z ergonomskega vidika ne. Tako kot na kakovost spanca vpliva izbira postelja, tudi ni vseeno, kakšno tipkovnico uporabljamo. Tako z vidika zdravja kot učinkovitosti. Microsoftova tipkovnica Microsoft Surface Ergonomic bo poskrbela, da bo vaše zapestje vseskozi v sproščene položaju in bolečine preteklost. Zdaj je na voljo tudi v različici z naslonom iz alkantare.

Microsoft Surface Ergonomic
122 €
Microsoft

Iščete ergonomsko tipkovnico. Microsoft Surface Ergonomic je najboljše, kar lahko privoščite svojim rokam. Komplet namreč temelji na naprednih ergonomskih načelih, po katerih morajo biti zapestja in podlakti v sproščenem položaju.

Oblazinjen naslon za dlani iz alkantare zagotavlja podporo za zapestja, medtem ko kupolasta oblika tipkovnice zmanjšuje in popravlja pronacijo, to je zvračanje zapestja navznoter, ki vodi v bolečine in omejeno gibljivost. Z ukrivljenostjo (postavitev v loku) sledi konicam prstov in tako omogoča bolj naraven način tipkanja, zaradi obrnjenega nagiba – položaj tipkovnice pod kotom – pa tudi naraven položaj zapestja.

PREBERITE ŠE: Računalnik vse-v-enem Microsoft Surface Studio – Microsoftov iMac

‘Puklasta’ tipkovnica Microsoft Surface Ergonomic je ergonomsko dovršena, a istočasno zasnovana za učinkovitost. Nudi udobno izkušnjo brez naprezanja in neudobja, ki jih povzročajo druge tipkovnice. Ni poceni, a denarja, ki ga boste namenili za tak nakup, vam ne bo žal, saj zdravje nima cene.

Galerija – tipkovnica Microsoft Surface Ergonomic:

Ergonomska tipkovnica Surface Ergonomic Keyboard Odpri galerijo

Fotoaparat Leica Q iz karbonskih vlaken Fotoaparat Leica Q iz karbonskih vlaken Domači kino Philips Fidelio B1 Zvočniki Philips Fidelio B1 in B8 – zvočna kulisa kinematografov v udobju dnevne sobe Dodatki za Google Chrome Uporabni dodatki za brskalnik Chrome, ki maksimalno izkoristijo njegov potencial Framed Tech - uokvirjena tehnologija Framed Tech – uokvirjena tehnologija · ·