fbpx

Microsoft Surface Ergonomic – ergonomska tipkovnica z dodatki iz alkantare

Ergonomska tipkovnica Surface Ergonomic Keyboard

Če vaše delo vključuje veliko tipkanja, morata biti tipkovnica in zaslon ločena. Tipkovnica naj v prvi vrsti omogoča naravno držo rok, sicer tvegamo bolečine v zapestju in prstih. Žal tipkovnici pogosto ne posvečamo dovolj pozornosti. Vsaj z ergonomskega vidika ne. Tako kot na kakovost spanca vpliva izbira postelja, tudi ni vseeno, kakšno tipkovnico uporabljamo. Tako z vidika zdravja kot učinkovitosti. Microsoftova tipkovnica Microsoft Surface Ergonomic bo poskrbela, da bo vaše zapestje vseskozi v sproščene položaju in bolečine preteklost. Zdaj je na voljo tudi v različici z naslonom iz alkantare.

Osnovne Informacije
Znamka
Microsoft
Model
Surface Ergonomic
Cena
122 €
Trgovina

Iščete ergonomsko tipkovnico. Microsoft Surface Ergonomic je najboljše, kar lahko privoščite svojim rokam. Komplet namreč temelji na naprednih ergonomskih načelih, po katerih morajo biti zapestja in podlakti v sproščenem položaju.

Bolečine so preteklost!
Bolečine so preteklost!

Oblazinjen naslon za dlani iz alkantare zagotavlja podporo za zapestja, medtem ko kupolasta oblika tipkovnice zmanjšuje in popravlja pronacijo, to je zvračanje zapestja navznoter, ki vodi v bolečine in omejeno gibljivost. Z ukrivljenostjo (postavitev v loku) sledi konicam prstov in tako omogoča bolj naraven način tipkanja, zaradi obrnjenega nagiba – položaj tipkovnice pod kotom – pa tudi naraven položaj zapestja.

PREBERITE ŠE: Računalnik vse-v-enem Microsoft Surface Studio – Microsoftov iMac


‘Puklasta’ tipkovnica Microsoft Surface Ergonomic je ergonomsko dovršena, a istočasno zasnovana za učinkovitost. Nudi udobno izkušnjo brez naprezanja in neudobja, ki jih povzročajo druge tipkovnice. Ni poceni, a denarja, ki ga boste namenili za tak nakup, vam ne bo žal, saj zdravje nima cene.

Galerija – tipkovnica Microsoft Surface Ergonomic:

Dodatne Informacije

Več informacij:
microsoft.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.