kolaz
V zraku · buzz buzz

Končno se je nekdo spomnil oblikovati šotor z vgrajeno napihljivo blazino. Tako ne boste več imeli izgovorov za taborjenje v objemu narave, saj boste s sabo imeli najbolj udoben šotor. Udobje je namreč eden večjih razlogov, zakaj se ljudje ne odločajo za preživljanje počitnic na prostem.

Šotor Aesent
116€
Kickstarter

Aesent šotor je zasnoval Dan Robertson z namenom, da korenito spremeni izkušnjo kampiranja. Patentiran šotor ima vgrajeno je 15-centimetrsko zračno blazino, ki se napihne v nekaj minutah. Izdelana je iz kakovostnega materiala, tako da lahko vzdrži tudi najbolj grob skalnat teren. Ogrodje šotora preprosto postavimo s pomočjo standardnih upogljivih palic, sprejme pa štiri osebe.

Najbolj udoben šotor na svetu, Aesent, vas zagotovo ne bo pustil na cedilu, ko boste želeli preživeti mirno noč na neravnih tleh.

Odpri galerijo
Mops + ptica =mopica Photoshop čarovnija: Neverjetne živalske foto predelave giulio-iacchetti-surf-o-morph-surfers-den-designboom-01 Surf deske Surph-o-morph po navdihu morskih živali 2013 VW Kombi Last Edition Brazilian-Made,, Poslednja vožnja legendarnega VW Type 2 maxresdefault 15 zastrašujočih GoPro video posnetkov · ·