fbpx

Najbolj udoben šotor na svetu

Končno se je nekdo spomnil oblikovati šotor z vgrajeno napihljivo blazino. Tako ne boste več imeli izgovorov za taborjenje v objemu narave, saj boste s sabo imeli najbolj udoben šotor. Udobje je namreč eden večjih razlogov, zakaj se ljudje ne odločajo za preživljanje počitnic na prostem.

Osnovne Informacije
Znamka
Šotor Aesent
Model
Cena
116€
Trgovina

Aesent šotor je zasnoval Dan Robertson z namenom, da korenito spremeni izkušnjo kampiranja. Patentiran šotor ima vgrajeno je 15-centimetrsko zračno blazino, ki se napihne v nekaj minutah. Izdelana je iz kakovostnega materiala, tako da lahko vzdrži tudi najbolj grob skalnat teren. Ogrodje šotora preprosto postavimo s pomočjo standardnih upogljivih palic, sprejme pa štiri osebe.

Najbolj udoben šotor na svetu, Aesent, vas zagotovo ne bo pustil na cedilu, ko boste želeli preživeti mirno noč na neravnih tleh.

Dodatne Informacije

Kampanjo, ki bo omogočila, da bo najbolj udoben šotor na svetu postal realnost, lahko podprete na Kickstarterju.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.