cover-surfacebook2
V zraku · tehnologija

Najboljši prenosniki 2017 – Prenosnik Microsoft Surface Book se je uvrstil na naš seznam najboljših prenosnikov za leto 2017.

Microsoft Microsoft Surface Book
od 1.799,00 €
AMAZON.DE
Surface Book je odličen dokaz, da so se pri Microsoftu naučili delati računalnike ter da počasi z inovativnostjo celo prekašajo Apple. Ta inovativnost se kaže na vsakem koraku. Najprej nas preseneti razmerje stranic, ki znaša 3 : 2 in je veliko bolj kvadratno, kot smo tega vajeni pri konkurenci, potem je tu njegova netipična dimenzija 13,5-palca. A tu se šele začne. Ta prenosnik namreč lahko razstavite na dva dela in dobite popolnoma samostojno tablico.

Jedro Suface Booka se namreč skriva v delu, kjer se nahaja zaslon, in ne na podnožju, kjer je tipkovnica. Le-ta se na tipkovnico pritrdi prek posebnega odložišča. S tem je Sufrace Pro bolj tablica kot prenosnik. In prav tu tiči dokaz za njegovo inovativnost.

Osnovni podatki // CPU: Intel Core i5–i7 | Grafika: Intel HD grafika 520–Nvidia GeForce grafika | RAM: 8 GB–16 GB | Zaslon: 13,5-palčni, 3000 x 2000 PixelSense Display | Hramba podatkov: 128 GB–256 GB PCIe 3.0 SSD

Prenosnik 2-v-1 Lenovo Flex 11 Chromebook Lenovo Flex 11 Chromebook: je ta prenosnik 2-v-1 tisti, ki bo zabil zadnji žebelj v krsti tablic uTorrent uTorrent se seli v brskalnik: datoteke torrent bomo prenašali znotraj brskalnika Pametna ura ZeTime Pametna ura ZeTime – križanka klasične ročne in pametne ure Google Earth Novi Google Earth – 3D-vodeni ogledi po svetu v udobja doma · ·