Tail deluje z Applovimi in Android napravami.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Radi založite ključe in redno obračate stanovanje na glavo, da jih najdete? Vse to se vam seveda dogaja, ko se vam najbolj mudi. Omislite si kvadratni Bluetooth obesek Tile in dajte zamudnemu iskanju založenih stvari ”košarico”. Ker svet je velik, ključi pač ne. Z obeskom Tile pa jih locirate in brez težav najdete tudi na najbolj skritih mestih.

Tile
23€
The Tile

Z obesek Tile se bo izgubljanje ključev spremenilo iz more v zabavo. Vse kar poleg obeska potrebujete je pametni telefon in pripadajoča brezplačna aplikacija. Akcijski radij Bluetooth (4.0) obeska je dobrih 30 metrov, a če se vam to zdi malo, naj povemo, da vam lahko zadevo pomaga najti vsak telefon s to aplikacijo, kar pomeni, da lahko vaša ”iskalna ekipa” pokrije zares ogromno prostora.

Z enim telefonom lahko sicer sledite do osmim Tile obeskom hkrati in vam tako ni treba izbirati koga imeti pod nadzorom in koga ne. Sicer pa obesek lahko nataknete tudi na kaj drugega kot ključe (denarnico, torbo, nahrbtnik,…) in jih povežete s pametnim telefonom (podpora za iOS in Android). Na zaslonu se vam bodo nadzorovani predmeti izrisali na zemljevidu, za hitrejšo najdbo pa lahko aktivirati tudi piskajoči zvok, s čimer jih boste še hitreje locirali.

PREBERITE ŠE: WonderCube – vsi mobilnimi pripomočki v napravici velikosti obeska za ključe

Četudi zapustite območje oddajanja signala obeska, nas aplikacija opozori, ko smo spet prišli v njen domet. In če ”prijavite” izgubljeni predmet, stvar posredno iščejo tudi drugi Tile uporabniki. Baterija obeska zdrži okoli enega leta in je ni treba polniti, Tile pa dobite že za malo čez 20 evrov. In zakaj ga potrebujete? Ker v današnjem času, ko se nam stalno nekam mudi, ni časa za ”neumnosti”, kot je iskanje ključev.

Tail deluje z Applovimi in Android napravami.Odpri galerijo
Etui Crankcase ščiti, a še pomembneje, tudi napolni baterijo Iphona. Crankcase – etui za iPhone, ki je hkrati polnilec na dinamo this-versatile-travel-adaptor-will-save-your-ass-in-over-150-different-countries Twist in Twist Plus: polnilca, ki delujeta v kar sto petdesetih državah po svetu Timeburner - ura z vonjem po oktanu. Ura Timeburner, ki spominja na motor z notranjim izgorevanjem InfiniteUSB priključek. InfiniteUSB s Kickstarterja – en USB vhod, neskončno število priključenih naprav · ·