cover-patagonia-blackHole90l
Sponzorirano · Utrip mesta · svet po moško

Patagonia je bolj priznanih blagovnih znamk ko gre za modo namenjeno prostemu času. Izjemno cenjena pa je tudi med svetovnimi popotniki zaradi svoje izjemne trpežnosti. Potovalna torba Patagonia je načeloma saj na prvi pogled izjemno proprosta. Šele resen natančen pregled odkrije 101 podrobnost, ki jo dela izjemno uporabno.

Patagonia Patagonia Black Hole Duffel 90L
101€
Patagonia.com

Torba, ki nosi ime “Patagonia Black Hole Duffel 90L kot samo ime pove premore 90l prostornine v katero lahko natlačite marsikatero prepotrebno potrebščino za vaše avanturistične podvige. Zaradi mehke strukture in zasnove to pomeni precejšnjo fleksibilnost pri pakiranju vaše popotniške opreme. Seveda je torba tudi vodo odporna, predvsem pred močnejšimi nalivi, bolj kot potopi. 101 malenkost pa preverite v spodnjem video posnetku.

Več o torbi Patagonia – Patagonia Black Hole Duffel 90L

Oglej si še galerijo – Patagonia Black Hole Duffel 90L

Torba - Patagonia - seveda v večih barvnih izvedbah. Odpri galerijo

NAJ SE ZABAVA PRIČNE! Čas za izjemnost Caffe Racer – odpadniški urbani kult cover-yamaha-xs650 Predelava motorja s pridihom deviantnosti – Yamaha XS650 by Thrive world-cup-brasil-2014-cover Najbolj seksi koledar za FIFA World Cup Brasil 2014 · ·