maxresdefault
V zraku · tehnologija

Ruski oblikovalec Vadik Marmeladov je ustvaril lični alkotest, ki ni le priročen, temveč tudi tako chic, da bi ga uporabil še sam James Bond.

Lapka BAM
145€
Kupi

Minimalistični keramični cilinder, popolnoma prilegajoč se dlani, na enostaven način oceni trenutno vsebnost alkohola v krvi. Podatke prek zvočnih valov zazna z vsakim izpihom in jih nato prek Lapka serverjev brezžično pošlje kar na naš pametni telefon.

AlkotestOdpri galerijo

S pomočjo Android in iOS aplikacije lahko spremljamo tudi alkoholne podvige naših prijateljev. Stiskajoč v pesti, ne potrebujemo dodatnega ustnika, saj pihanje poteka, kar skozi našo dlan, s čimer je naprava prenosljiva. Prav tako jo je potrebno polniti le na 1-2 meseca. Priročni Lapka BAM je tako nepogrešljiv modni dodatek za večerne zabave.

Opozorilo: Lapka BAM je kontrolna naprava za zgolj oceno vsebnosti alkohola v krvi ter ne podpira vožnje pod vplivom alkohola. Ministerstvo za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Twitter // San Francisco Pri Twitter se imajo luštno 3cc42b69550fa8d81ebd7d832fc00e7b_large Prva majica, ki se nikakor ne more umazati cover-pametna-palca Pametna sprehajalna palica – Fujitsu Smart Cane Withings-Smart-Body-Analyer-Main-Image Tehtnica za nadzor novoletnih zaobljub · · · · ·