20140515040707-Photoall244 b
V zraku · tehnologija

Vsi vemo koliko je ura, ko pride do situacije na trgu. V današnjih časih povsod vlada neusmiljena konkurenca, zato moraš izstopati da preživiš. Pametna ura Ritot je projekcija te mentalitete. Dobesedno. Gre za uro, ki podatkov ne prikazuje na ekranu, kot smo tega vajeni (če o navajenosti na pametne ure sploh že lahko govorimo), saj tega sploh nima, ampak informacije kar projicira na našo roko.

Ritot
88€
Indiegogo

Ritot je postal pravi hit množičnega financiranja (crowdfounding). Nič čudnega, ko pa prepriča z designom in preprostostjo uporabe. Podatke stresa iz rokava, pardon, iz pametnega telefona, kot za šalo. Dobesedno. Le rahlo stresete zapestje in ura bo razsvetlila vašo roko in vas razsvetlila bodisi s točnim časom, ali dostavila informacije o zgrešenih klicih in novopečenih sporočilih.

PREBERITE ŠE: 10 čudnih Kickstart-er projektov, ki so začuda uspeli

Z elegantno vodoodporno uro, ki bolj spominja na modno zapestnico kot mini računalnik, v paru pride platforma, hkrati brezžični polnilec in vmesnik, ki omogoča, da izberete poljubno barvo projekcijske luči.

Čeprav pametna ura Ritot ne bije več bitke s časom na portalu za množično financiranje Indiegogo, saj je presegla svoj finančni cilj že za 414%, pa še vedno ni znano ali bo šla v množično produkcijo. Če ne želite reskirati postanite njen podpornik in od pričetka prihodnjega leta bo vaša že za 88€.

Odpri galerijo
xaudio_engineer_s_hoodie_25.jpg.pagespeed.ic.C5KW9w7NAI Pulover s kapuco (hoodie) za nemoteno poslušanje okolice in glasbe 'Karte so na mizi'. Poiščite odgovor ali je kava dobra za vas ali ne. Up Coffee – nova, sveže pražena aplikacija V čakanju gledalca Smile TV, televizija, ki jo poganja vaš nasmeh cover-apple-stickers Apple predstavil 101 stilsko nalepko za MacBook Air · · · · ·