fbpx

Ritot, prva pametna projekcijska ura

Vsi vemo koliko je ura, ko pride do situacije na trgu. V današnjih časih povsod vlada neusmiljena konkurenca, zato moraš izstopati da preživiš. Pametna ura Ritot je projekcija te mentalitete. Dobesedno. Gre za uro, ki podatkov ne prikazuje na ekranu, kot smo tega vajeni (če o navajenosti na pametne ure sploh že lahko govorimo), saj tega sploh nima, ampak informacije kar projicira na našo roko.

Osnovne Informacije
Znamka
Ritot
Model
Cena
88€
Trgovina

Ritot je postal pravi hit množičnega financiranja (crowdfounding). Nič čudnega, ko pa prepriča z designom in preprostostjo uporabe. Podatke stresa iz rokava, pardon, iz pametnega telefona, kot za šalo. Dobesedno. Le rahlo stresete zapestje in ura bo razsvetlila vašo roko in vas razsvetlila bodisi s točnim časom, ali dostavila informacije o zgrešenih klicih in novopečenih sporočilih.

PREBERITE ŠE: 10 čudnih Kickstart-er projektov, ki so začuda uspeli

Z elegantno vodoodporno uro, ki bolj spominja na modno zapestnico kot mini računalnik, v paru pride platforma, hkrati brezžični polnilec in vmesnik, ki omogoča, da izberete poljubno barvo projekcijske luči.

Ritotin brezžični polnilec in vmesnik.
Ritotin brezžični polnilec in vmesnik.

Čeprav pametna ura Ritot ne bije več bitke s časom na portalu za množično financiranje Indiegogo, saj je presegla svoj finančni cilj že za 414%, pa še vedno ni znano ali bo šla v množično produkcijo. Če ne želite reskirati postanite njen podpornik in od pričetka prihodnjega leta bo vaša že za 88€.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!