prikazna1
V zraku · trend

Ste svoje najljubše prevozno sredstvo že privlekli iz zaprašene kolesarnice in ga pripravili na prihajajočo sezono? Če se ozrem po uredništvu, mi na vprašanje vsi enoglasno prikimajo. Zato vam predstavljamo praktično rešitev Shelfie, na katero lahko “parkirate” svoje kolo na varno in primerno mesto kar v svojem stanovanju ali pisarni.

Shelfie Bike Mount
89€
Kickstarter projekt

Shelfie Bike Mount je praktična in sodobno oblikovana polička, ki s svojo enostavno obliko nikakor ne preseže funkcionalnosti.

Za tiste, ki živimo ali delamo v majhnem prostoru, je iskanje prostora za vse stvari postalo del vsakdana ali že kar način življenja. Prostor lahko dobro funkcionira, če so stvari pospravljene in hitro dosegljive, ko jih potrebujemo.

Polička Shelfie tu nedvomno omogoča prostoru dodatno popestritev in novo dimenzijo. Kolo v varnem zavetju prostora ostaja na svojem mestu, medtem ko ne kolesarite. S sprednjim delom sedeža kolo enostavno položite na poličko, čelado, rokavice in ostale pripomočke pa odložite na del, namenjen za kolesarske pripomočke.

Projekt lahko spremljete na Kickstarterju in v naslednjih tednih prispevate k realizaciji tega izdelka.

Več fotografij izdelka si oglejte v foto galeriji.

Odpri galerijo
Skateboard z domiselnim reuse konceptom. Foto: Nejc Vašl, Logsaw Meat. Logsaw Meat – skateboardi z dušo Foto: Pikkpack Shoes. Pikkpack Shoes – modna obutev, ki jo ustvarimo kar sami Foto: Palo TOP trend lesenih očal ostaja. Zakaj? maxresdefault-13 Ikeina kampanja za energetsko učinkovitost