Shelfie – praktična polička, ki prenese vse tipe koles

Zadnjič posodobljeno: :

Ste svoje najljubše prevozno sredstvo že privlekli iz zaprašene kolesarnice in ga pripravili na prihajajočo sezono? Če se ozrem po uredništvu, mi na vprašanje vsi enoglasno prikimajo. Zato vam predstavljamo praktično rešitev Shelfie, na katero lahko "parkirate" svoje kolo na varno in primerno mesto kar v svojem stanovanju ali pisarni.

Osnovne Informacije
Znamka

Shelfie Bike Mount

Model

Cena

89€

Shelfie Bike Mount je praktična in sodobno oblikovana polička, ki s svojo enostavno obliko nikakor ne preseže funkcionalnosti.

Za tiste, ki živimo ali delamo v majhnem prostoru, je iskanje prostora za vse stvari postalo del vsakdana ali že kar način življenja. Prostor lahko dobro funkcionira, če so stvari pospravljene in hitro dosegljive, ko jih potrebujemo.

Funkcija in oblika združeni v eno  Foto: Kickstarter
Funkcija in oblika združeni v eno Foto: Kickstarter

Polička Shelfie tu nedvomno omogoča prostoru dodatno popestritev in novo dimenzijo. Kolo v varnem zavetju prostora ostaja na svojem mestu, medtem ko ne kolesarite. S sprednjim delom sedeža kolo enostavno položite na poličko, čelado, rokavice in ostale pripomočke pa odložite na del, namenjen za kolesarske pripomočke.

Projekt lahko spremljete na Kickstarterju in v naslednjih tednih prispevate k realizaciji tega izdelka.

Več fotografij izdelka si oglejte v foto galeriji.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zgodovina avtomobilske znamke Peugeot: strast in inovativnost pod okriljem mogočnega leva