whitenothing5-928x696
Utrip mesta · dom

Ideja za darilo, ki ti jo bodo zavidali. Božič se bliža s svetlobno hitrostjo in vprašanje, ki se poraja je, kaj kupiti osebi, ki ima vse? Odgovor: nič. Veliko in lepo zavito škatlo ničesar. Dejansko lahko na youneednothing.com kupite škatlo polno zraka. Za vse, ki že imajo vse. No, vsaj z materialnega vidika.

Nothing
34€
You Need Nothing

“You have everything. You need nothing.” Škatla polna ničesar ali zraka ni nikakršna potegavščina za vse Scrooge 21. stoletja, temveč dobro premišljeno darilo za vse, ki že imajo vse. Za darilo bomo odšteli od 34 evrov pa do 199 evrov za Deluxe verzijo škatle polne, no, ničesar.

PREBERITE ŠE: Ideje za darila v zadnjem trenutku

Ironično? Genialno? Karkoli vam pade na pamet, ko slišite za to unikatno in domiselno darilo. Če imate nekaj pomislekov: ves dobiček, ki ga na youneednothing.com pridno zbirajo, gre neposredno na Oxfam, organizaciji, ki se bori proti revščini po svetu. S tem so nam zagotovili, da raje dvakrat premislimo o malem razkošju, ki je nekaterim popolnoma samoumevno.
Ko bi nam le lahko kdo podaril še škatlo polno sreče in zdravja!

cover Nagradna igra: inovativno eko darilo – svinčnik Sprout OgledaloAdnet1 Pozabljeni kultni pohištveni kosi cover Wall Ride – multifunkcionalna polička za longboard 2014-1009-Heckler-Design-266-F1-1024x682 2 Cliff: Sistem, ki v red spravi tvojo pisalno mizo ·