Ideja za darilo: škatla Nothing za vse, ki že imajo vse

Ideja za darilo, ki ti jo bodo zavidali. Božič se bliža s svetlobno hitrostjo in vprašanje, ki se poraja je, kaj kupiti osebi, ki ima vse? Odgovor: nič. Veliko in lepo zavito škatlo ničesar. Dejansko lahko na youneednothing.com kupite škatlo polno zraka. Za vse, ki že imajo vse. No, vsaj z materialnega vidika.

Osnovne Informacije
Znamka

Nothing

Model

Cena

34€

Trgovina

You Need Nothing

“You have everything. You need nothing.” Škatla polna ničesar ali zraka ni nikakršna potegavščina za vse Scrooge 21. stoletja, temveč dobro premišljeno darilo za vse, ki že imajo vse. Za darilo bomo odšteli od 34 evrov pa do 199 evrov za Deluxe verzijo škatle polne, no, ničesar.

PREBERITE ŠE: Ideje za darila v zadnjem trenutku

Škatla polna zraka je odlično darilo za vse, ki že imajo vse.
Škatla polna zraka je odlično darilo za vse, ki že imajo vse.

Ironično? Genialno? Karkoli vam pade na pamet, ko slišite za to unikatno in domiselno darilo. Če imate nekaj pomislekov: ves dobiček, ki ga na youneednothing.com pridno zbirajo, gre neposredno na Oxfam, organizaciji, ki se bori proti revščini po svetu. S tem so nam zagotovili, da raje dvakrat premislimo o malem razkošju, ki je nekaterim popolnoma samoumevno.
Ko bi nam le lahko kdo podaril še škatlo polno sreče in zdravja!

Dodatne Informacije

Več informacij:
youneednothing.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ringhouse je poklon zgodovini slovite avtomobilske znamke