cover
V zraku · tehnologija

Tehnologija danes napreduje tako hitro, da lahko sedaj prenesemo in gledamo filme kar na naših pametnih telefonih. Izjemno inteligenten in kompakten Smart Phone Projector vam končno dovoli, da si ogledate filme, kot se spodobi in s tem spremenite vaš dom v velik zaslon.

Smart Phone Projector
21€
Prezzybox.com

Smart Phone Projector projecira slike na steno, vi pa si s tem zagotovite boljšo brezžično izkušnjo gledanja. Z vgrajenim vtičem za zvočnike lahko svojo sobo spremenite v kino. Kombinacija retro črno-bele škatle in moderne tehnologije, pa je lahko tudi odlično darilo za ljubitelje kina vseh starosti.

PREBERITE ŠE: Mini projektor TouchPico spremeni vsako steno v ekran na dotik

Smart Phone Projector je narejen iz močne lepenke, ki se v v minuti zloži in vam tako prihrani čas, če se odločite da boste tokrat filmski večer preživeli pri prijateljih.
Deluje s pomočjo osmih povečevalnih leč. Vse kar morate storiti je, da pritisnete »play«, telefon položite v tesen prijem na zadnjem delu projektorja, priključite zvočnike in voila, domači kino je tu. Zdaj se samo še udobno namestite, poskrbite za kakšen sladoled in se enostavno sprostite.

Cena projektorja je 21€, kupite ga lahko na prezzybox.com.

Snaptrax Snaptrax- bluetooth kapa s šiltom, ki poleg glave pokriva tudi funkcije telefona beddit-iphones Misfit Beddit: S spalnim merilcem prihaja pametna postelja Foto: pichost.me Infograf: najkrajša zgodovina evolucije računalnika Screen Shot 2014-08-03 at 21.29.30 Apple z reklamnim videom predstavil vse inovativne rešitve, ki jih ponuja iPhone 5S · ·