pennywise balloon lamp
V zraku · shopping

V kinu že straši grozljivi klovn Pennywise, pa tudi vi si lahko doma pričarate nekaj “derryskega” vzdušja, kamor se zlo vrača vsakih 27 let. Shrljiva lučka Pennywise Balloon Lamp že čaka na vas!

Pennywise Ballon Lamp
33,99 €
Firebox

Ljubitelji strašljive Kingove klasike Tisto najbrž že veste, da vas drugi del filma (Tisto: Drugo poglavje) že čaka v kinu in da je čas, da se še zadnjič prepustite skoraj gotovo najgrozljivejšemu klovnu na svetu. Da pa bo vse skušaj še bolj intenzivno, so pri Fireboxu pripravili lučko v obliki ikoničnega rdečega balona, ki ga ponavadi vidimo v rokah samega antagonista, klovna Pennywisa.

Lučka Pennywise Balloon Lamp je visoka 35 centimetrov, stala pa vas bo 34 evrov. Proizvajalci so ob lučki postregli še z zanimivi šaljivimi napisi, ki vam ne bodo pustili spati: “grozljiva transformacija vašega običanjega dekorja”, “kot nalašč za osvetlitev lokalnih jarkov za deževnico”, “sprostite se, opazuje vas zloben starodaven klovn”, “če balon odpihne, se obrnite na policijo”, itd.

Če ste torej med oboževalci grozljivke ali pa čudaškega pohištva, ki bo nič hudega slutečemu obiskovalcu videti popolnoma normalno, potem je lahko ta dotični balon vaš “IT” dodatek.

Galerija: Pennywise Balloon Lamp

Pennywise Balloon LampOdpri galerijo

adidas je sklenil večletno sodelovanje z Mikaelo Schiffrin Mikaela Schiffrin in adidas sklenila zavezništvo DEICHMANN_Foto_Jesse John Jenkins Rita Ora za Deichmann s kolekcijo jesen-zima izžareva neustrašen karakter #radiate Samsung_QuickDrive_6 Samsung Pametni izračun – prihranite energijo in denar tudi do 25 % outleti v evropi Najboljši outleti v Evropi: kje lahko dobimo dizajnerske kose ceneje?