sunsmiles_nogavicke
V zraku · trend

Poletje je pred vrati in s tem tudi potovanja, kopanje v morju, jezerih, rekah, nočni sprehodi, druženje s prijatelji … Biti vedno pripravljena za vse priložnosti in imeti ‘’ekstra’’ par čevljev v svoji torbi ni več težko zahvaljujoč sandalom Sunsmiles.

Sunsmiles
27,98€
Sunsmiles

Kako? S preprostim menjavanjem trakov ali nogavičk lahko v zgolj nekaj sekundah popolnoma zamenjamo videz svojega sandala.

Sandali Sunsmiles pozanajo dve vrsti podplata. Črnega, ki je malenkost bolj anatomski in po odzivu uporabnic neverjetno udoben, ter svetle (wood) barve, ki je za razliko od črnega raven, a prav tako zelo udoben. Vsi podplati so izdelani iz brizgane pene z dodatkom trpežne gume, ki skrbi tudi za dober oprijem. Podplati se razlikujejo tudi po številu zaponk. Te so integralni del podplata, tri ali pet zaponk, ki nam pomagajo pri vpenjanju trakov ali nogavičk na izbrani spodnji del obuvala. Za ljubiteljice visokih pet so na voljo tudi poplati z visoko, polno peto.

Odpri galerijo

Ko izberemo spodnji del, lahko začnemo izbirati stil svojega poletnega sandala glede na naše razpoloženje, ostalo garderobo, naše osebnosti, namembnosti sandala … Zdaj se naše kombiniranje barv in stilov japonk oziroma sandalov šele začne! Pester izbor barvnih trakov, obročkov na njih in nogavičk nam omogča barvno kombiniranje naših oblačil s Sunsmilesi na tisoč in en način.

Tako lahko postanejo Sunsmile sandali naš izbor za ležeren sprehod po plaži ali pa pomemben kos naše večerne toalete, naši zvesti spremljevalci na poletnem festivalu ali pa zgolj udobni sandali za večerni sprehod po mestu. So zelo primerni za potovanja, saj lahko z enim podplatom in dodatnimi trakovi ali nogavicami s seboj vzamemo različne sandale in s tem prihranimo na prostoru in kilaži, pri čemer se ne bomo odrekli udobju in svojemu stilu. Tudi na potovanju, na morju, ali pa kar tako.

ceger-braon-1-2 Zolika – klasična torba z domiselnim preobratom cover-kolesa Najbolj trendi kolesa za svobodne mestne vožnje prikazna1 Shelfie – praktična polička, ki prenese vse tipe koles Skateboard z domiselnim reuse konceptom. Foto: Nejc Vašl, Logsaw Meat. Logsaw Meat – skateboardi z dušo