Sunsmiles – obvezni sandali letošnjega poletja

Zadnjič posodobljeno: :

Poletje je pred vrati in s tem tudi potovanja, kopanje v morju, jezerih, rekah, nočni sprehodi, druženje s prijatelji … Biti vedno pripravljena za vse priložnosti in imeti ‘’ekstra’’ par čevljev v svoji torbi ni več težko zahvaljujoč sandalom Sunsmiles.

Osnovne Informacije
Znamka

Sunsmiles

Model

Cena

27,98€

Trgovina

Sunsmiles

Kako? S preprostim menjavanjem trakov ali nogavičk lahko v zgolj nekaj sekundah popolnoma zamenjamo videz svojega sandala.

Sandali Sunsmiles pozanajo dve vrsti podplata. Črnega, ki je malenkost bolj anatomski in po odzivu uporabnic neverjetno udoben, ter svetle (wood) barve, ki je za razliko od črnega raven, a prav tako zelo udoben. Vsi podplati so izdelani iz brizgane pene z dodatkom trpežne gume, ki skrbi tudi za dober oprijem. Podplati se razlikujejo tudi po številu zaponk. Te so integralni del podplata, tri ali pet zaponk, ki nam pomagajo pri vpenjanju trakov ali nogavičk na izbrani spodnji del obuvala. Za ljubiteljice visokih pet so na voljo tudi poplati z visoko, polno peto.

Ko izberemo spodnji del, lahko začnemo izbirati stil svojega poletnega sandala glede na naše razpoloženje, ostalo garderobo, naše osebnosti, namembnosti sandala … Zdaj se naše kombiniranje barv in stilov japonk oziroma sandalov šele začne! Pester izbor barvnih trakov, obročkov na njih in nogavičk nam omogča barvno kombiniranje naših oblačil s Sunsmilesi na tisoč in en način.

Tako lahko postanejo Sunsmile sandali naš izbor za ležeren sprehod po plaži ali pa pomemben kos naše večerne toalete, naši zvesti spremljevalci na poletnem festivalu ali pa zgolj udobni sandali za večerni sprehod po mestu. So zelo primerni za potovanja, saj lahko z enim podplatom in dodatnimi trakovi ali nogavicami s seboj vzamemo različne sandale in s tem prihranimo na prostoru in kilaži, pri čemer se ne bomo odrekli udobju in svojemu stilu. Tudi na potovanju, na morju, ali pa kar tako.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je najbolj edinstveno božično drevo v Evropi z ganljivim sporočilom